ISO 27001 BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ

Bilgilerinizi koruyun ve ISO 27000 ailesi ile tüm paydaşlarınızın güvenini sağlayın.


BİLGİ GÜVENLİĞİNİ YÖNETMEK

Günümüzün teknolojiye bağımlı dünyasında, bilgi güvenliği ihlallerinin tehdidi büyümektedir. Tek bir olay şirketinizin imajını tahrip edebilir, iş sürekliliğini ve gelirlerini etkileyebilir ve müşteri tabanınızı riske atabilir.

Büyük kuruluşlar uzun zamandır düzenli saldırıların hedefi olmuşlardır, ancak KOBİ şirketleri giderek daha fazla risk altındadır.

Sonuç olarak, daha katı düzenlemelerle ve paydaşlarınızdan veri güvenliği konusunda daha yüksek beklentiler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu nedenle gün geçtikçe daha fazla organizasyon, bilgi güvenliğinin yönetimi için ISO 27000 kılavuz ailesi ve yönetim sistemleri tarafından sağlanan bilgi güvenliğine yönelik yapısal bir yaklaşıma geçiş yapıyor.

ÇÖZÜMLERİMİZ
Bir yönetim sistemi uygulamak, şirketinizin bilgilerinin gizliliğini, bütünlüğünü ve kullanılabilirliğini korur. İhlal riskini en aza indirir ve veri koruma mevzuatına uymanızı sağlar.

TSC olarak iş zorluklarınız için doğru yönetim sisteminin nasıl uygulanacağını ve sertifikasyonun nasıl sağlanacağını öğrenmenize destek olabiliriz.

Bilgi güvenliğinin önemini anlamanıza yardımcı olmak için karma öğrenme eğitimi de veriyoruz. Gerekli kontroller ile tehlikelere nasıl cevap verileceği ve kuruluşunuz tarafından depolanan ve yönetilen verilerin tehlikeli güvenlik ihlallerinden nasıl korunacağı hakkında da bizden destek alabilirsiniz.

FAYDALAR
İş sürekliliğinizin korunması için bilgilerinizi korumanıza yardımcı olur.
Verilerinizin korunduğunu paydaşlarınıza göstermenizi sağlar.
Personelleriniz ve paydaşlarınız arasında liderlik sağlamanızı sağlar.
Uluslararası kabul görmüş kriterlere uyumu kanıtlayarak sözleşmeye bağlı müşteri denetiminin yükünü azaltmanıza yardımcı olur.
Testlerinizde, inceleme ve belgelendirme hizmetlerinizde küresel bir liderden destek alın.