ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ 

ISO 9001 SERTİFİKASI İLE KALİTEYE UYUM SAĞLAMAK
Artan müşteri ve yasal gereksinimler, kuruluşlar arasında yüksek kaliteye ihtiyaç doğuruyor. Bu standartlara ulaşmanın ve sürekli iyileştirme göstermenin en etkili yolu, uluslararası kabul görmüş ISO 9001: 2015 sertifikasına sahip bir Kalite Yönetim Sistemi'dir.

ISO 9001: 2015'e göre sertifikalandırma, düzenli süreçler uygulamanıza ve operasyonel verimliliği artırmanıza yardımcı olarak kuruluşunuz için doğru kararları almanızı sağlar.

ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEREKSİNİMLERİ VE NASIL ISO SERTİFİKALI OLUNUR
Kuruluşunuzun ISO 9001 kalite yönetim sistemi belgelendirmesinden yararlanacağı faydaları ve amaçları anlamanız gerekir.

ISO 9001 kalite yönetim sistemi  işletmenizin her alanına dahil edilecek ve iş metodolojinizde büyük bir değişiklik olacağı  için hazırlıklı olmalısınız. Ayrıca, ISO 9001 kalite yönetim sistemi uygulandığında tüm personelin gelecekte ne beklendiğini ve sorumluluk alanlarının nerede olduğunu bilmeleri gerekir.

ISO 9001 SERTİFİKASININ FAYDALARI
Kuruluşunuzun kalite sürecini daha etkili bir şekilde yönetmek
Müşteri memnuniyetini arttırmak
Müşterilerin gereksinimlerini karşılamak ve aşmak için operasyonlarınızın güvenilirliğini arttırmak
TSC'nin desteğiyle Uluslararası Akreditasyon Forumu (IAF) kurallarına uygun olarak Uluslararası akreditasyon kuruluşlarından onaylı bir belgelendirme kuruluşundan sertifika almak 
Kurumsal hedeflerinizi, kurumsal yapınızı ve iş kültürünüzü anlamanıza yardımcı olacak bir ortak  yaklaşımı kazanmak


TSC - ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGELENDİRME UZMANLARI
TSC olarak uzman ekibimizle, sizin standartdaki gereksinimleri karşılamaya, yönetim sisteminizdeki boşlukları tespit etmeye ve işi gerekli standarda göre denetlemeye yardımcı olmak için sizin gibi kuruluşlarla birlikte çalışırız.

Denetçi seçim sürecimiz, kaynaklarımızın en yüksek kalitede olmasını sağlamak için sürekli bir izleme ve sürekli mesleki gelişim programı içermektedir.

Sertifika hizmetlerine ek olarak, bir ISO 9001 kalite yönetim sisteminin uygulanması ve sürdürülmesi için ilgili ISO 9001 eğitimi  veriyoruz.